dec 20 2012

Boj Hestetrailere – så bliver det ikke bedre!

Hos BOJ Danmark ønsker de at tilbyde de absolut bedste produkter. Dette ønsker de af hensyn til hestenes velfærd og sikkerhed.
At beskæftige sig med heste, uanset om det er på hobbybasis eller som professionel, adskiller sig, især på et punkt, fra langt de fleste andre sportsgrene og fritidssysler : 100%-ANSVARET for et andet individ. Og dette individ er et dyr. Et stort dyr. Og det forpligter.
BOJ Danmark er primært kendt som eneimportør af de sikre svenske BOJ hestetrailere og hestebiler. BOJ har altid gået (og er stadig) forrest hvad angår hestens sikkerhed i forbindelse med transport.

I 2006 fik de endvidere importen af den, i Sverige kendte, svenske hestestald BruksStall’en fra Bruksbalken i Värnamo.
Igen et topprodukt hvad angår hensynet til hestens velfærd. BruksStall’en er igennem mange år produceret i henhold til de strenge svenske krav og regler til hestehold & hestevelfærd. Specifikke krav til bl.a. lyd, lys, luft og plads har i Sverige været en selvfølge. Krav som vi i Danmark først nu skal til at indrette os efter.
Ligeledes fik vi i 2006 importen af det svenske sadel- & stævneskab Winnie, som rigtigt mange skandinaviske ryttere igennem årene har anvendt i stalden eller ude på stævnepladserne

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment