jul 20 2015

kur mod Tandlæge skræk. 

Jeg siger det som det er, jeg hader tandlæger. Jeg hader dem måske ikke personligt, men tandlæger er bare for trælse. Jeg er nok et godt eksempel på en som har tandlæge skræk, det er faktisk næsten bedre at brække et ben frem for at gå til tandlæge og ja jeg har prøvet at brække mit ben og det hør meget ondt.

De ved det jo godt, hvorfor gør tandlægen det så?
Jeg kan bare ikke klare at ligge der med mange forskellige ting i min mund og så står tandlægen stadig og snakker til en som om man lige kan svare, der er da ikke noget som er meget værre.  De ved jo godt at man ikke lige svarer, så måske er det bare det at tandlægen tror at det kan hjælpe på din tandklæge skræk hvis de snakker til dig?

Utroligt at der er plads til alt det i munden.
Man skulle tro at tandlæger godt er klar over at man jo ikke lige kan sige noget andet en underlige lyde når man har munden fuld af metal og så skal der lige være plads til en hel støvsuger, det er da ikke underligt at der er så mange som ikke vil gå til tandlæge. før det virkelig begynder at gøre ondt helt ned i storetåen.

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment